Gedragsdetectie inschakelen en uitschakelen

Gedragsdetectie is standaard ingeschakeld en werkt in de modus die door experts van Kaspersky is aanbevolen. U kunt indien nodig Gedragsdetectie uitschakelen.

Het is niet aangeraden om Gedragsdetectie uit te schakelen omdat de beschermingsonderdelen hierdoor minder efficiënt zullen zijn, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Voor de detectie van dreigingen kunnen beschermingsonderdelen gegevens opvragen die door het onderdeel Gedragsdetectie zijn verzameld.

Zo schakelt u Gedragsdetectie in en uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Advanced Threat ProtectionGedragsdetectie in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik de schakelaar Gedragsdetectie om de component in of uit te schakelen.
  4. Sla uw wijzigingen op.

Als gevolg hiervan, als gedragsdetectie is ingeschakeld, gebruikt Kaspersky Endpoint Security handtekeningen van gedragsstromen om de activiteit van programma's in het besturingssysteem te analyseren.